Kinderboek: Kan jij dit ook?

22 januari 2019

Docent Harry Klunder en en zijn collega Anja ‘t Hul hebben samen een boekje geschreven voor kinderen. Lees hier hun bericht:

Kan jij dit ook?

Dit is de titel van ons kinderboek, dat na driekwart jaar van voorbereiding klaar is.

Waarom een kinderboek schrijven horen we je zeggen? Wij willen onze kennis ook graag inzetten om voetklachten te voorkomen.
Dus preventieve zorg voor je voeten en voor veel andere aan de voet gerelateerde gezondheidsklachten zoals evenwicht, kracht, coördinatie en stabiliteit. Wat is er dan beter om bij de basis te beginnen en via kinderen, waar alles nog puur is, te ervaren wat we wel en niet meer kunnen, maar ook om dit samen met kinderen te ontdekken.

Het is een voorlees- en doe-boek. Het doel is om samen met kinderen spelenderwijs de voeten te trainen.
Dit boek is tot stand gekomen door een mooie samenwerking tussen lokale ondernemers. Janienke Souman heeft het boek geïllustreerd en Uitgeverij Jupijn uit Hattem heeft het boek uitgegeven. “Het was een leuke ervaring om deze ondernemers bij elkaar te brengen en tot een mooi gezamenlijk eindresultaat te komen.

Heb je interesse in het boek ga dan naar www.podototaal.nl/tips/kindervoeten.
Hier vind je informatie over hoe je het boek kunt kopen, informatie over kindervoeten en spelletjes die je met kinderen kunt doen.

kinderboek kan jij dit ook harry klunder'

Deel dit bericht!

MEER WETEN OVER ACADEMIE VOOR PODOLOGIE?

Heb je een vraag? Stel hem hier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact formulier

Naam(Vereist)