(online) Open dag

Maandag 20 december 2021 – Digitaal

Home|Open dag

INSCHRIJVEN OPEN DAG

Home|Open dag

SCHRIJF JE IN VOOR DE OPEN DAG

Het volgen van een deeltijdopleiding aan de Academie voor Podologie is leuk en podologie is een veelzijdig  en  boeiend paramedisch beroep met toekomst. Toch is het belangrijk te weten of het beroep en de opleiding bij je passen. Daarom willen wij je zo goed mogelijk informeren.

Op maandag 20 december 2021 organiseren wij weer een open dag voor iedereen die overweegt om registerpodoloog te worden en één van de opleidingen van AvP te gaan volgen. Dus ben je op zoek naar een opleiding en wil je weten of het beroep registerpodoloog iets voor jou is? Kom dan vrijblijvend langs voor meer informatie. Op deze dag vertellen we je alles over de opleidingen en mag je actief meekijken met de registerpodoloog en zijn werkzaamheden in de praktijk.

Meld je nu aan!

  schoentechnische voorzieningen

  Programma

  17.50 uur: Inloop via Teams (link volgt nog)

  18.00 uur: Presentatie AvP

  De ins en outs over het volgen van opleidingen aan de Academie voor Podologie.

  18.30 Vragen

  18.45 uur: Registerpodoloog in de praktijk (digitale proefles)

  Wat gebeurt er vanaf het moment dat een cliënt in de praktijk binnenkomt? Welke onderzoeken vinden er zoal plaats? Hoe komt de registerpodoloog tot een juist behandelplan? En hoe een zool tot stand komt? Tijdens al deze onderdelen is er tevens gelegenheid tot het stellen van vragen en het bezichtigen van praktijkmaterialen (o.a. 3D voetmeting,  software voor digitaal zoolontwerp, freesmachine om de zolen te maken, etc.)

  19.30 uur: Afsluiting en vragen

  ERVARINGEN VAN STUDENTEN

  podologie student

  “Het is pittig om de opleiding te volgen naast het werken in de praktijk, maar het mooie is dat ik wel kan oefenen en leren onder werktijd.”

  Rick Vermeulen | Student

  podologie student

  “Ik vind het vak van Podoloog een mooi vak, je kijkt naar het fundament van iemands lichaam. Ik vind het fantastisch om te zien hoe therapeutische zolen de klachten van iemand kunnen verhelpen.”

  Willeke Benerink | Student

  podologie student

  “In mijn vroeger werk als pedicure moest ik vaak terugkomende klachten behandlen. Nu kan ik door het vervaardigen van zolen, klachten echt verminderen of volledig verhelpen.”

  Annemarie Hylkema | Student

  HEB JE EEN VRAAG?

  Laat hier een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!