Open dag 26 juni

8 mei 2021

Open dag

Podologie is een veelzijdig en boeiend paramedisch beroep met toekomst. Bij de Academie voor Podologie bieden wij deeltijdopleidingen aan die veelzijdig zijn, praktijkgeleerd maar ook wordt er altijd naar de toekomst gekeken door te blijven innoveren. Het is belangrijk om te weten of het beroep en de opleiding bij je passen en daarom willen wij je zo goed mogelijk informeren met onze open dag. 

Op zaterdag 26 juni 2021 is er een open dag georganiseerd voor iedereen die overweegt om registerpodoloog te worden en één van de opleidingen van AvP te gaan volgen. Dus ben je op zoek naar een opleiding en wil je weten of het beroep registerpodoloog iets voor jou is? Kom dan vrijblijvend langs voor meer informatie. Op deze dag vertellen we je alles over de opleidingen en mag je actief meekijken met de registerpodoloog en zijn werkzaamheden in de praktijk.

Het programma

10.30 uur: Inloop met koffie/thee

11.00 uur: Presentatie AvP
De ins en outs over het volgen van opleidingen aan de Academie voor Podologie.

12.00 uur: Registerpodoloog in de praktijk
Wat gebeurt er vanaf het moment dat een cliënt in de praktijk binnenkomt? Welke onderzoeken vinden er zoal plaats? Hoe komt de registerpodoloog tot een juist behandelplan? En hoe een zool tot stand komt? Tijdens al deze onderdelen is er tevens gelegenheid tot het stellen van vragen en het bezichtigen van praktijkmaterialen (o.a. 3D voetmeting,  software voor digitaal zoolontwerp, freesmachines om de zolen te maken, etc.)

14.00 uur: Afsluiting
Uitdelen materialen en mogelijkheid tot inschrijven/reserveren.

Aanmelden

Helaas is de open dag alweer afgelopen. Heb je ‘m gemist? Meld je dan aan voor onze gratis digitale proefles op 13 juli. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Naar de proefles

Deel dit bericht!

RECENTE BERICHTEN

MEER WETEN OVER ACADEMIE VOOR PODOLOGIE?

Heb je een vraag? Stel hem hier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Hallo daar 👋
    Wil je niks missen?
    Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

    Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en innovaties bij de Academie voor Podologie, en binnen de branche.

    We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.