Open avond 11 december 2024

Open avond 11 december 2024

Het volgen van een deeltijdopleiding aan de Academie voor Podologie is leuk en registerpodoloog is een veelzijdig  en  boeiend paramedisch beroep met toekomst. Toch is het belangrijk te weten of het beroep en de opleiding bij je passen. Daarom willen wij je zo goed mogelijk informeren.

Op woensdag 11 december 2024 organiseren wij een informatie avond voor iedereen die overweegt om registerpodoloog te worden en één van de opleidingen van AvP te gaan volgen. Dus ben je op zoek naar een opleiding en wil je weten of het beroep registerpodoloog iets voor jou is? Kom dan vrijblijvend langs voor meer informatie. Op deze dag vertellen we je alles over de opleidingen, de registerpodoloog en zijn werkzaamheden in de praktijk.

Programma

18.30 uur: Inloop met koffie/thee

18.45 uur: Presentatie AvP

De ins en outs over het volgen van opleidingen aan de Academie voor Podologie.

19.45.00 uur: De aankomende studenten kunnen gaan kijken bij een praktijkles

Wat gebeurt er vanaf het moment dat een cliënt in de praktijk binnenkomt? Welke onderzoeken vinden er zoal plaats? Hoe komt de registerpodoloog tot een juist behandelplan? Hoe komt een zool tot stand? Tijdens al deze onderdelen is er tevens gelegenheid tot het stellen van vragen en het bezichtigen van praktijkmaterialen.

19.45.00 uur: Uitleg voor toekomstige stage bedrijven

Informatie voor de stagebegeleiders.

20.45 uur: Afsluiting

Uitdelen materialen en mogelijkheid tot inschrijven/reserveren.

Locatie

Dutch HealthTec Academy (DHTA)
St.-Laurensdreef 22
3565 AK  Utrecht

Parkeren kan gratis voor de deur, ook prima met openbaar vervoer bereikbaar.

Meld je aan

Graag willen we weten of je komt. Wij kunnen ons dan goed voorbereiden en je evt. bij wijzigingen informeren. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

  Ik ben geïnteresseerd in:

  Achtergrond:

  Datum*:

  Opmerkingen:

  ERVARINGEN VAN STUDENTEN

  podologie student

  “Het was pittig om de opleiding te volgen naast het werken in de praktijk, maar het mooie is dat ik wel kon oefenen en leren onder werktijd.”

  Rick Vermeulen | Oud-student

  podologie student

  “Ik vind het beroep registerpodoloog een mooi beroep. Je kijkt naar het fundament van iemands lichaam, dit moet goed zijn. Ik vind het ook fantastisch om te zien hoe therapeutische zolen de klachten van iemand kunnen verhelpen.”

  Willeke Benerink | Oud-student

  podologie student

  “In mijn vroegere werk als pedicure moest ik vaak terugkomende klachten behandelen. Nu kan ik door het vervaardigen van zolen klachten écht verminderen of volledig verhelpen.”

  Annemarie Hylkema | Oud-student

  HEB JE EEN VRAAG?

  Laat hier een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!