INSCHRIJVEN & STUDIEKOSTEN

Home|Inschrijven & Studiekosten

INSCHRIJVEN & STUDIEKOSTEN

Home|Inschrijven & Studiekosten

SCHRIJF JE IN VOOR EEN OPLEIDING OF BIJ-/NASCHOLING

Overtuigd? Wacht niet te lang. De eerste inschrijvingen worden als eerste verwerkt en hebben de meeste kans op een plek, dus: schrijf je snel in!

INSCHRIJVEN

BEKIJK DE KOSTEN EN SCHRIJF JE IN!

*De onderstaande prijzen gelden vanaf 2021 en zijn exclusief BTW.

OPLEIDINGEN

BIJ- EN NASCHOLINGEN

FISCAAL VOORDEEL

Voor particulieren geldt dat zij opleidingskosten kunnen aftrekken van de inkomstenbelasting. Bedrijven kunnen scholingskosten voor hun personeel opvoeren als bedrijfskosten of investeringskosten: daarmee komt het belastingvoordeel ten goede aan het bedrijf. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten, of je hem nu zelf betaalt, of je werkgever.

De AvP is er volledig op ingericht om leren en werken te combineren. De belastingmaatregelen maken het zeer aantrekkelijk om een opleiding te volgen bij de Academie voor Podologie.

Zie voor de actuele regelgeving over belastingvoordeel de website van de belastingdienst.

studiekosten

ERVARINGEN VAN STUDENTEN

podologie student

“Het is pittig om de opleiding te volgen naast het werken in de praktijk, maar het mooie is dat ik wel kan oefenen en leren onder werktijd.”

Rick Vermeulen | Student

podologie student

“Ik vind het vak van Podoloog een mooi vak, je kijkt naar het fundament van iemands lichaam. Ik vind het fantastisch om te zien hoe therapeutische zolen de klachten van iemand kunnen verhelpen.”

Willeke Benerink | Student

podologie student

“In mijn vroeger werk als pedicure moest ik vaak terugkomende klachten behandlen. Nu kan ik door het vervaardigen van zolen, klachten echt verminderen of volledig verhelpen.”

Annemarie Hylkema | Student

HEB JE EEN VRAAG?

Laat hier een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!