DIGITAAL ZOOLONTWERP &
SCHOENTECHNISCHE VOORZIENINGEN
(COMBISCHOLING)

Home|Digitaal zoolontwerp & Schoentechnische voorzieningen
DIGITAAL ZOOLONTWERP
SCHOENTECHNISCHE VOORZIENINGEN

DIGITAAL ZOOLONTWERP &
SCHOENTECHNISCHE VOORZIENINGEN
(COMBISCHOLING)

Home|Digitaal zoolontwerp & Schoentechnische voorzieningen
INFORMATIE & PLANNING
INSCHRIJVEN

ALGEMEEN

Voet, schoen en inlegzool vormen samen een geheel. Met deze combinatieopleiding van totaal 12 dagdelen kun je je onderscheiden met een zeer compleet voetzorgaanbod waarbij je optimaal gebruik maakt van de eigenschappen en mogelijkheden van schoen tot zool. Na het succesvol afronden van de combinatiescholing ben je gediplomeerd zorgschoenspecialist.

EXTRA VOORDELIG

Niet alleen is het qua tijd voordelig om deze twee scholingen tegelijk te doen, ook is het voordelig voor de portemonnee. Door deze twee scholingen als combischoling, ofwel door ze tegelijk te volgen bespaar je €195. Extra voordelig dus!

INSCHRIJVEN
registerpodoloog

DIGITAAL ZOOLONTWERP

In de bijscholing Digitaal Zoolontwerp leer je in zes lessen het digitaal ontwerpen van een therapiezool.
Je leert de basiskennis van de ontwerpsoftware kennen en het afwerken en afleveren van de zool.

LEES MEER

SCHOENTECHNISCHE VOORZIENINGEN

In deze scholing leg je een basis om niet alleen te adviseren over OVAC en OSB-schoeisel, maar ook om zelf orthopedische aanpassing te doen aan het schoeisel van je cliënt.

LEES MEER
combischoling podologie

“Lesgeven is niet alleen kennis overdragen, maar ook zorgen dat elke student tot z’n recht komt op zijn of haar eigen persoonlijke manier. Hier komen mijn aanvullende opleidingen goed van pas. Het is fantastisch om les te geven en mensen te zien groeien!” – Dineke Bast

“Ik vind het vak van podoloog een mooi vak. Je kijkt naar het fundament van iemands lichaam. Dit moet goed zijn. Ik vind het ook fantastisch om te zien hoe therapeutische zolen de klachten van iemand kunnen verhelpen.” – Willeke Benerink, student
“Als registerpodoloog moet je inzien dat podologie complementair is aan andere therapieën, in de opleiding leer je met andere disciplines samen te werken. Samenwerking om kennis te delen en te zorgen dat de cliënt de best mogelijke zorg krijgt.” – Harry Klunder

“Ik ben docent bij de opleiding tot Zorgschoenspecialist en verzorg de lessen zoolvervaardiging in de opleiding tot registerpodoloog. In mijn lessen staat voorop dat je een product of dienst levert waar je voor de volle 100% achter staat. Ik help je om tot een optimaal resultaat te komen.” – Roland Koks

ERVARINGEN VAN STUDENTEN

podologie student

“Het is pittig om de opleiding te volgen naast het werken in de praktijk, maar het mooie is dat ik wel kan oefenen en leren onder werktijd.”

Rick Vermeulen | Student

podologie student

“Ik vind het vak van Podoloog een mooi vak, je kijkt naar het fundament van iemands lichaam. Ik vind het fantastisch om te zien hoe therapeutische zolen de klachten van iemand kunnen verhelpen.”

Willeke Benerink | Student

podologie student

“In mijn vroeger werk als pedicure moest ik vaak terugkomende klachten behandlen. Nu kan ik door het vervaardigen van zolen, klachten echt verminderen of volledig verhelpen.”

Annemarie Hylkema | Student

HEB JE EEN VRAAG?

Laat hier een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!