OPLEIDINGEN

Home|Opleidingen

OPLEIDINGEN

Home|Opleidingen

PRAKTISCHE EN KENNISRIJKE OPLEIDINGEN

Het menselijke aspect, de zorg voor mensen, vraagt om een professionele beroepshouding. De kern daarvan is de wil om de beste zorg te geven, aansluitend bij de hulpvraag van de cliënt. In dat kader besteden we in de opleidingen ook veel aandacht aan communicatie.

2021-09-04T09:16:39+02:00

Voetkundig advies

Wil jij aan de opleiding Registerpodologie beginnen, maar heb je nog geen havo of mbo 4 diploma? Dan is de opleiding Voetkundig Advies the way to go! Na het volgen van deze opleiding kun je direct doorstromen naar de reguliere opleiding tot registerpodoloog. Kijk snel verder voor meer info!

2021-11-08T14:21:54+01:00

Registerpodologie

Méér dan geïnteresseerd in de voetenwereld? Dan is de opleiding Podologie iets voor jou. In de opleiding leer je alles over voet gerelateerde houdingsklachten. Na het succesvol afronden van de opleiding mag je jezelf registerpodoloog noemen en kun je aan de slag binnen een groeiende branche.

2021-08-18T13:26:27+02:00

Registerpodologie (versneld traject)

Deze deeltijdopleiding is speciaal bedoeld voor fysiotherapeuten die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden. In deze versnelde opleiding is rekening gehouden met een standaard EVC (Erkenning van eerder Verworven Competenties) bij het beroepsprofiel van algemeen fysiotherapeut. De opleiding duurt 1 jaar en als je hem succesvol afrond ontvang je van Stichting Hoger Onderwijs Nederland het officiële diploma (HBO-niveau).

OER

Bekijk hier de onderwijs- en examenregeling voor de opleidingen van de AvP 2019-2020.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat hier een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!