Directeur maakt plaats voor nieuw elan

14 juni 2019

Directeur maakt plaats voor nieuw elan

Met veel toewijding heeft David Nooitgedagt sinds 2010 leidinggegeven aan de Academie voor Podologie en zich daarbij ingezet voor de studenten en voor de beroepsgroep. Vandaag – vrijdag 15 juni – maakt hij bekend dat hij het stokje overgeeft aan Roland Koks uit Gemert, die grote plannen heeft met de academie waarvan hij ook de aandelen heeft overgenomen.

Roland is al bekend met het bedrijf als docent. En hij kent de branche voor de voet- en houdingszorg vanuit diverse disciplines binnen de podologie en orthopedische schoentechniek. Op het gebied van vervaardigingstechnieken voor hulpmiddelen loopt hij voorop in Nederland. Zijn bedrijf ontwikkelt ontwerpsoftware voor diverse toepassingen in de voetzorg en hij is heel ver met 3D printen van therapeutische inlegzolen. Hij heeft goede contacten met hogescholen en ontwikkelaars in de branche.

David wijst graag nog een keer naar Chris Visser, de oprichter van zowel de academie als de beroepsorganisatie Stichting LOOP, die met deze stappen ook definitief afscheid heeft genomen nadat hij al eerder was teruggetreden. En hij wijst naar het personeel en het docententeam die samen het fundament vormen van de academie die een mooie toekomst te wachten staat onder leiding van Roland.

Roland pakt met dit personeel en docententeam en in samenwerking met het veld de plannen op die enige tijd op de plank hebben gelegen, namelijk om de beroepsgroep van registerpodologen naar een officieel hbo-diploma te leiden. Ook op het gebied van bij- en nascholing heeft hij veel vernieuwende ideeën.

De AvP bedankt David voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wenst hem veel succes bij de nieuwe uitdagingen waar hij zich in de toekomst op zal richten.

Roland Koks avp

Deel dit bericht!

RECENTE BERICHTEN

MEER WETEN OVER ACADEMIE VOOR PODOLOGIE?

Heb je een vraag? Stel hem hier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!