Diploma uitreiking 20 geslaagden!

Diploma uitreiking 20 geslaagden!

22 juli 2021

20 geslaagden!

We mogen 20 geslaagden studenten feliciteren met hun diploma. Zo hebben drie studenten Podologie A behaald, vijf hebben podologie B behaald, twee studenten behaalden het versnelde traject van Podologie B en 10 haalden hun diploma voor Voetkundig Advies (semester 1). Als Academie voor Podologie zijn we trots op deze studenten die tijdens de pandemie hard gewerkt hebben en hun opleiding succesvol hebben afgerond. Voor deze studenten is er een diploma-uitreiking geweest. Tijdens de uitreiking werd door directeur Roland Koks, docenten Dirk van Etten, Conny van den Nobelen en Rien van der Vleuten een woordje gedaan. Ook was de voorzitter van Stichting LOOP, Marianne Lensink aanwezig. Helaas kon het niet anders dan online, maar hopelijk hebben de geslaagden er toch van kunnen genieten.

De studenten hebben hard voor hun diploma gewerkt, ze hebben het verdiend en dus willen wij alle geslaagden van harte feliciteren!

Wil jij nu ook over een paar jaar je diploma registerpodologie in de pocket hebben? Bekijk dan de opleiding en schrijf je in!

RECENTE BERICHTEN

Deel dit bericht!

MEER WETEN OVER ACADEMIE VOOR PODOLOGIE?

Heb je een vraag? Stel hem hier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Hallo daar ūüĎč
    Wil je niks missen?
    Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

    Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en innovaties bij de Academie voor Podologie, en binnen de branche.

    We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.