De eerste lessen zijn weer begonnen

24 september 2020

De lessen zijn weer begonnen

Het was nog maar de vraag hoe de lessen bij de Academie voor Podologie dit jaar werden vormgegeven. Online? Fysiek? Kan het wel allemaal doorgaan online? Veel vragen waar we in de zomer niet zomaar een antwoord op hadden.

Gelukkig kwamen die antwoorden wel en bleek dat de lessen wél door konden gaan, al dan wel op 1,5 meter. Zo zijn de eerste lessen voor Podologie en Podologie versneld traject van start gegaan. Veel lessen werden online gegeven, maar alle praktijk lessen vonden alweer op de DHTA in Utrecht plaats. Zo komen we steeds een stapje dichterbij het lesgeven hoe we dat normaal ook altijd gedaan hebben.

Hoe de toekomst eruit ziet? We zijn natuurlijk geen voorspellers, maar we hebben wel vele voordelen van het online lesgeven ingezien. Zo hoeven mensen van minder ver te komen, wat niet alleen tij bespaart, maar ook geld aan benzinekosten en bovendien is het groener voor het milieu. Goede redenen om online les geven in ons systeem te behouden, alhoewel er van fysieke lessen ook nog altijd sprake is door de praktische onderdelen in de opleiding.

Deel dit bericht!

RECENTE BERICHTEN

MEER WETEN OVER ACADEMIE VOOR PODOLOGIE?

Heb je een vraag? Stel hem hier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Hallo daar 👋
    Wil je niks missen?
    Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

    Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en innovaties bij de Academie voor Podologie, en binnen de branche.

    We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.