DIGITAAL ZOOLONTWERP &
SCHOENTECHNISCHE VOORZIENINGEN
(COMBISCHOLING)

DIGITAAL ZOOLONTWERP &
SCHOENTECHNISCHE VOORZIENINGEN
(COMBISCHOLING)

ALGEMEEN

Voet, schoen en inlegzool vormen samen een geheel. Met deze combinatieopleiding van totaal 12 dagdelen kun je je onderscheiden met een zeer compleet voetzorgaanbod waarbij je optimaal gebruik maakt van de eigenschappen en mogelijkheden van schoen tot zool. Na het succesvol afronden van de combinatiescholing ben je gediplomeerd zorgschoenspecialist.

EXTRA VOORDELIG

Niet alleen is het qua tijd voordelig om deze twee scholingen tegelijk te doen, ook is het voordelig voor de portemonnee. Door deze twee scholingen als combischoling, ofwel door ze tegelijk te volgen, bespaar je al snel veel geld. Extra voordelig dus!

registerpodoloog

DIGITAAL ZOOLONTWERP

In de bijscholing Digitaal zoolontwerp leer je in zes lessen het digitaal ontwerpen van een therapiezool.
Je leert de basiskennis van de ontwerpsoftware kennen en het afwerken van de zool.

SCHOENTECHNISCHE VOORZIENINGEN

In deze scholing leg je een basis om niet alleen te adviseren over OVAC en OSB-schoeisel, maar ook om zelf orthopedische aanpassingen te doen aan het schoeisel van je patiënt.

combischoling podologie

“Als registerpodoloog moet je inzien dat podologie complementair is aan andere therapieën, in de opleiding leer je met andere disciplines samen te werken. Samenwerking om kennis te delen en te zorgen dat de cliënt de best mogelijke zorg krijgt.” – Harry Klunder

“Ik verzorg de lessen digitale zoolvervaardiging in de opleiding tot registerpodoloog. In mijn lessen staat voorop dat je een product of dienst levert waar je voor de volle 100% achter staat. Ik help je om tot een optimaal resultaat te komen.” – Roland Koks

“Ik vind het beroep registerpodoloog een mooi beroep. Je kijkt naar het fundament van iemands lichaam, dit moet goed zijn. Ik vind het ook fantastisch om te zien hoe therapeutische zolen de klachten van iemand kunnen verhelpen.” – Willeke Benerink, oud-student

ERVARINGEN VAN STUDENTEN

podologie student

“Het was pittig om de opleiding te volgen naast het werken in de praktijk, maar het mooie is dat ik wel kon oefenen en leren onder werktijd.”

Rick Vermeulen | Oud-student

podologie student

“Ik vind het beroep registerpodoloog een mooi beroep. Je kijkt naar het fundament van iemands lichaam, dit moet goed zijn. Ik vind het ook fantastisch om te zien hoe therapeutische zolen de klachten van iemand kunnen verhelpen.”

Willeke Benerink | Oud-student

podologie student

“In mijn vroegere werk als pedicure moest ik vaak terugkomende klachten behandelen. Nu kan ik door het vervaardigen van zolen klachten écht verminderen of volledig verhelpen.”

Annemarie Hylkema | Oud-student

HEB JE EEN VRAAG?

Laat hier een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!