PROEFLES 13 JULI

INSCHRIJVEN PROEFLES

SCHRIJF JE IN VOOR DE PROEFLES

Heb je interesse in studeren aan de Academie voor Podologie? Dan is deze proefles de perfecte kans om kennis te maken met de AvP! De proefles zal op 13 juli om 19:30 plaatsvinden. Tijdens deze les (ongeveer een uur) heb je ook de kans om allerlei vragen te stellen over het studeren aan de AvP.

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor de gratis digitale proefles van de AvP. Heb je vragen over deze les, klik dan hier om ons een mailtje te sturen!

  JOUW GEGEVENS

  VRAGEN OF OPMERKINGEN

  ERVARINGEN VAN STUDENTEN

  podologie student

  “Het was pittig om de opleiding te volgen naast het werken in de praktijk, maar het mooie is dat ik wel kon oefenen en leren onder werktijd.”

  Rick Vermeulen | Oud-student

  podologie student

  “Ik vind het beroep registerpodoloog een mooi beroep. Je kijkt naar het fundament van iemands lichaam, dit moet goed zijn. Ik vind het ook fantastisch om te zien hoe therapeutische zolen de klachten van iemand kunnen verhelpen.”

  Willeke Benerink | Oud-student

  podologie student

  “In mijn vroegere werk als pedicure moest ik vaak terugkomende klachten behandelen. Nu kan ik door het vervaardigen van zolen klachten écht verminderen of volledig verhelpen.”

  Annemarie Hylkema | Oud-student

  HEB JE EEN VRAAG?

  Laat hier een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!