Project omschrijving

WEBINAR VEILIGHEIDSSCHOEN

Home|Webinar veiligheidsschoen

WEBINAR VEILIGHEIDSSCHOEN

Home|Webinar veiligheidsschoen

Door te weinig aanmeldingen gaat de webinar over de veiligheidsschoen van aankomende 6 oktober niet door. Voor deze webinar wordt een nieuwe datum ingepland, wanneer dit zal zijn volgt. Dus: houd de website in de gaten!

OVER DE WEBINAR

6 oktober wordt er een webinar gegeven over de veiligheidsschoen in combinatie met steunzolen. De webinar is een samenwerking van onder andere Dumco Secosol, Emma, Podolab Hoeksche Waard, Uvex en Podonova. Verschillende professionals uit deze bedrijven geven de webinar. Hierbij gaan zij dieper in op hoe steunzolen voor deze specifieke schoen gemaakt wordt, welk materiaal daarvoor gebruikt wordt en welke protocollen aangehouden moeten worden.

Praktische informatie:

  • Iedereen kan mee doen!

  • De kosten voor deelname zijn €30,19 incl. BTW

  • De webinar vindt 6 oktober om 19:00-20:00u plaats

  • De webinar duurt een uur met uitloop van vragen

  • Je kunt de webinar ook op een later tijdstip terugkijken

WAT IS EEN WEBINAR?

Een webinar is een online college over een specifiek onderwerp waar particulieren aan kunnen deelnemen. Het is bedoeld om geïnteresseerden meer kennis te geven over het desbetreffende onderwerp. Als je deelneemt, ontvang je in de meeste gevallen een linkje die leidt naar de pagina waar je de webinar kunt volgen. Het is een snelle en makkelijke manier om zo meer kennis op te doen en een online college bij te wonen.

ZO WERKT HET

Om aan te melden druk je op de onderstaande knop ‘aanmelden’. Vervolgens kun je je ticket voor de webinar bestellen door ze in je winkelmand te doen, je gegevens in te vullen en af te rekenen. Later ontvang je de factuur. Daarnaast ontvang je uiterlijk één dag voor aanvang van de webinar, de link om de webinar te volgen.

LET OP: aanmelden kan tot en met 4 oktober 2020.

VRAGEN?

Heb je vragen omtrent deze webinar? Stel ze gerust door een mailtje te sturen naar accounts@avp-info.nl

ERVARINGEN VAN STUDENTEN

podologie student

“Het is pittig om de opleiding te volgen naast het werken in de praktijk, maar het mooie is dat ik wel kan oefenen en leren onder werktijd.”

Rick Vermeulen | Student

podologie student

“Ik vind het vak van Podoloog een mooi vak, je kijkt naar het fundament van iemands lichaam. Ik vind het fantastisch om te zien hoe therapeutische zolen de klachten van iemand kunnen verhelpen.”

Willeke Benerink | Student

podologie student

“In mijn vroeger werk als pedicure moest ik vaak terugkomende klachten behandlen. Nu kan ik door het vervaardigen van zolen, klachten echt verminderen of volledig verhelpen.”

Annemarie Hylkema | Student

HEB JE EEN VRAAG?

Laat hier een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!